КУКЛИТЕ ЗА ВИКТОРИЯ, ИВИЯ, ЕММА И ДАРИНА


ПРОДУКТ №: 1424

За празниците на малките Виктория от Русе, Ивия от Дупница, Емма от Швеция и Дарина от София ни направиха поръчки за изработка на подаръци за момиченцата от техните близки. Обсъдихме с всеки детайлите на текстилните кукли и ни описаха какво желаят да представлява куклата, дори ни изпратиха снимки на някои от дечицата, за да добием придстава какво точно да изработим. Всяка кукла в ателието ни се изработва с много любов и е в единствен брой. Ние не можем да повторим и нито веднъж да направим две напълно еднакви кукли.

След изработката всяка кука е гриживо опакована и поставена в картонена кутия, за да стигне готова з аподарък на момечнцата. Вярваме, че всяка една малка садурана ще си хареса куклата и ще имат безброй игри и забавления заедно.

Нашите продукти които създаваме в ателие то на KUGOart са изработени от най-високо качество материали: платове, конци и силиконова вата, които притежават сертификат за качество от техните производители. Ние използваме за нашите текстилни кукли и животинки весели, забавни и закачливи принтове от 100% памучни материли, които сами закупуваме при нашите пътешествия и ангажименти в чужбина, а очичките, нослето и устата ги бродираме, съобразявайки се с Европейските нормативи и разпоредби за безопасност за изработка н аиграчки. Куклите и всички наши артикули могат да се перат при температура до 50 градуса в пералня при зацапване, както и да бъдат сушени в сушилна машина и отново да бъдат любимите приятелчета на дечицата.

Приблизителен размер на кукла Ивия– 44 см.

Приблизителен размер на кукла Дарина– 44 см.

Приблизителен размер на кукла Виктория– 30 см.

Приблизителен размер на кукла Емма– 30 см.

KUGOart изработва за Вас уникални продукти съобразени изцяло с Вашите желания.

KUGOart – ателието в което създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!