ОДЕЯЛОТО ЗА МАГДАЛЕНА


ПРОДУКТ №: 1890

За  подарък на бебе Магдалена, изработихме прекрасно персонализирано и топличко поларено одеяло  с възглавница. Веселина е поръчвала от нас подаръци за бебе Магдалена и сега пожела одеялото да има джобче, но без играчка и да добавим красива възглавница. Предложихме и дизайн на бродерията на джобчето, като подсигурихме памучния плат да бъде в цветове които тя пожела. Съчетахме бродерията с цеветовете от памучния плат и се получи прекрасно като съчетание. От памчуния шарен плат изработихме и възглавничка с името на бебето.  Получи се прекрасен подарък за рожденният ден на бебе Магдалена.  Пожелаваме от сърце на малкото момиченце да расте в здраве и безгрижно, да й е мекичко, топличко и уютно с бебешкото одеалце изработено специално за нея от нашия екип по поръчка на нейни близки.

Нашите одеалца с джобче и играчка са прекрасен подарък за новородено детенце, кръщене, погача и всякакъв повод.

Върху одеалцата ние бродираме по желание името на бебчето или детенцето за което е предвазвачено, а желаната от Вас играчка я съобразявамес дизайна и цветовете на одеалцето. По Ваш избор играчката към одеалцето може да бъде мече, слонче, зайче, жираф, фламинго, кукла и друго по Ваш избор. Одеялото може да бъде с различни размери и дизайн.

С цел безпасност при игра от най-малките, бродирахме цялото личице на куклата, а крачетата и ръчичките са тройно вшити за издръжливост при опън.

Нашите нови продукти, както и всички останали които създаваме в ателието на KUGOart са изработени от 100% памучни материали, пълнеж от антибактериален и противоалергичен пух от силиконова вата на гранули, а очичките, нослето ги бродираме и апликираме и трайно вшиваме допълнителните елементи за здравина с цел безопасност. За продуктите, с които нашето ателие работи, ние имаме сертификат за тяхното качество изпратено за KUGOart от производителя им.

С подарък от нашето ателие, Ви опраделено ще зарадвате Вашите близки с оригинален, стилен и неповторим персонализиран подарък.

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!

Размер на одеялото на Георги 85см./120см.