КОМПЛЕКТ С ШЕВИЦИ ЗА ИЗПИСВАНЕ НА БЕБЕ


ПРОДУКТ №: 2093

Специално за изписването на очакваното бебе на Мария, тя се свърза с нас и ни попита дали имаме пелена за изписнаве, която да бъде с бродирани шевици. Тя иска заедно с бебчо да излязат от болницата за изписването с шевици, които да закрилят и защитават малкото детее, което ще носи името Ангел.  Обсъдихме с нея какво може да предложим и тя се съгласи да изчака да намерим подходящия материал от койт ода изработим пелената за изписване. След като подсигурихме паучния плат, ние предложихме проект как да бъде поставена шевицата в четирите ъгъла, за да пази и защитава бебето, като Мария пожела да има и текста Добре дошъл, Ангел! След одобрение на проекта за пелената ние се захванахме за работа, а относно тениските за нея, тате и бодито за бебо бухме уточнили в разговора къде и как да бъдат бродирани. Получи се уникален комплект за изписването на очакваното бебече.
Нашите памучни пелени са прекрасни освен за изписване на бебе и за подарък за новородено, за погачата на бебче,  кръщене,  за фотосесия с етно мотиви или погача и всякакъв повод с пожелание за здраве, каквото е и основното значение и символ на шевицата.

Приблизителен  размер на памучната пелена 90/90см.

Изработваме сами нашите пелени и одеяла, като съгласуваме иднивидуално с всеки клиент бродерията на българската шевица и мястото където желаят да бъде бродирана, като предлагаме поне два визуализирани варианта на бродерията и разположението й, както и се придържаме и препоръчваме по изчистен дизайн позволяващ бродерияна на българска шевица. Върху одеалцата ние бродираме по желание името на детето.

Нашите продукти, които създаваме в ателието на KUGOart & СтилЪ са изработени от 100% памучни материали, пълнеж от антибактериален и противоалергичен пух от силиконова вата на гранули, а очичките, нослето ги бродираме и апликираме и трайно вшиваме допълнителните елементи за здравина с цел безопасност. За продуктите, с които нашето ателие работи, ние имаме сертификат за тяхното качество изпратено за KUGOart & СтилЪ от производителя им.

KUGOart & СтилЪ ателието, което мисли кеативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!

KUGOart & СтилЪ вие ще се потопите в традиция и СтилЪ с шевици!

KUGOart & СтилЪ – ателието, което мисли кеативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!