ПЕЛЕНА С ШЕВИЦИ ЗА БЕБЕ ВАСИЛ


ПРОДУКТ №: 2117

Специално за новороденото бебче Васил, избработихме помучна пелена с бродирани шевици от региона на Разлог. Изненадата за мама и тате ще бъде пози малкъ подарък за появата на бебчо, който в комбинация с боди с шевицата правят комплекта съвършен. По края на памучната пелена добавихме памучна дантела, за да имафин и красив завършек пелената, а в четирите краища и бродирахме по една шевица, за да пази и защитава бебе Васил.В горната част на пелената бродирахме името на бебчо в старобългарски стил. За да бъде подаръка  в нечетен брой артикули, ние добавихме малки бели чорапчета с червена панделка.  Получи се уникален комплект за бебче Васил.
Нашите памучни пелени са прекрасни освен за изписване на бебе и за подарък за новородено, за погачата на бебче,  кръщене,  за фотосесия с етно мотиви или погача и всякакъв повод с пожелание за здраве, каквото е и основното значение и символ на шевицата.

Приблизителен  размер на памучната пелена 90/90см.

Изработваме сами нашите пелени и одеяла, като съгласуваме иднивидуално с всеки клиент бродерията на българската шевица и мястото където желаят да бъде бродирана, като предлагаме поне два визуализирани варианта на бродерията и разположението й, както и се придържаме и препоръчваме по изчистен дизайн позволяващ бродерияна на българска шевица. Върху одеалцата ние бродираме по желание името на детето.

Нашите продукти, които създаваме в ателието на KUGOart & СтилЪ са изработени от 100% памучни материали, пълнеж от антибактериален и противоалергичен пух от силиконова вата на гранули, а очичките, нослето ги бродираме и апликираме и трайно вшиваме допълнителните елементи за здравина с цел безопасност. За продуктите, с които нашето ателие работи, ние имаме сертификат за тяхното качество изпратено за  СтилЪ от производителя им.

KUGOart & СтилЪ, Bие ще се потопите в традиция и СтилЪ с шевици!

KUGOart & СтилЪ – ателието, което мисли кpеативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!