КОМПЛЕКТА НА КРИСТИЯН НА ЗВЕЗДИЧКИ


ПРОДУКТ №: 2647

Персонализиран комплект одеяло, текстилно мече 28 см., облаче и картичка, се оправят към бебе Кристиян във Варна. Наши клиенти ни потърсиха за изработката на този красив комплект в сиво за полар и сини и сиви звездички.  С памучени платове на синьо сиви звезди изработихме и мечето и облачето за бебчето, специално по поръчка за подарък на него от сем.Кайнарови и сем.Калъпови, като всеки артикул си има своята персонализация по начина по който те пожелаха желаха да бъде бродирано. Ние предоставяме възможността клиентите ни да съчетаят по техен вкус и предпочитание спрямо наличните на пазара цветове за полара и памучната част да създадът прекрасен подарък по техен вкус и идея.

Върху поларената част направихме красиво джобче и апликирано облаче с името на момченцето Кристиян, както и върху тялото на мечо бродирахме името му като на одеялото, а върху гоблачето освен името бродирахме и личице на облачето и зашихме папионка. Резултата е много красив, детски, стилен и практичен комплект за подарък с персонализирано одеяло, играчка и облаче 55 см. Комплекта може да се ползва до 3тата 4тата годишнина  на детенцето и текстилна играчка кукла към него. Получи се невероятно красив комплект за подарък на бебе Кристиян.

Размера на одеялото на Кристиян 85/120см.
Размер на текстилно мече 28см.
Ширина на възглавницата облаче  55см.

По Ваш избор можем да изработим комплект за детското легло в различни размери, форми и цветове.

Нашите нови продукти, както и всички останали които създаваме в ателието на KUGOart са изработени от 100% памучни материали, пълнеж от антибактериален и противоалергичен пух от силиконова вата на гранули, а очичките, нослето ги бродираме и апликираме и трайно вшиваме допълнителните елементи за здравина с цел безопасност. За продуктите, с които нашето ателие работи, ние имаме сертификат за тяхното качество изпратено за KUGOart от производителя им.

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!