ОДЕЯЛОТО И ЖИРАФЧЕТО ЗА БЕБЕ КРИСТИЯН


ПРОДУКТ №: 2651

Персонализиран комплект от одеяло, текстилно жирафче 28 см.и облаче се оправят към бебе Кристиян от София. Наши клиенти ни потърсиха за изработката на този красив комплект в екрю за полар и весели шарени кученца, светло кафяво жирафче и възглавница облаче с бродирано име и жирафче на едната страна.  С памучен плато на забавни кученца напарвихме едната страна на одеялото и от другата джобчето, а от светло кафяво изработихме облачето и жирафчето.  Ние предоставяме възможността клиентите ни да съчетаят по техен вкус и предпочитание спрямо наличните на пазара цветове за полара и памучната част да създадът прекрасен подарък по техен вкус и идея.

Върху поларената част направихме красиво джобче и апликирано облаче с името на момченцето Кристиян, както и върху тялото на мечо жирафчето името му като на одеялото, а върху  блачето освен името бродирахме и личице на облачето и допълнихме и едво жирафче. Резултата е много красив, детски, стилен и практичен комплект за подарък с персонализирано одеяло, играчка и облаче 55 см. Комплекта може да се ползва до 3тата 4тата годишнина  на детенцето и текстилна играчка  към него лесно се поддържа хигиенично ,да с епере в пералня и суши в сушилна и постоянно да е приятел на детето. Получи се невероятно красив комплект за подарък на бебе Кристиян.

Размера на одеялото на Кристиян 85/120см.
Размер на текстилно жирафче 28см.
Ширина на възглавницата облаче  55см.

По Ваш избор можем да изработим комплект за детското легло в различни размери, форми и цветове.

Нашите нови продукти, както и всички останали които създаваме в ателието на KUGOart са изработени от 100% памучни материали, пълнеж от антибактериален и противоалергичен пух от силиконова вата на гранули, а очичките, нослето ги бродираме и апликираме и трайно вшиваме допълнителните елементи за здравина с цел безопасност. За продуктите, с които нашето ателие работи, ние имаме сертификат за тяхното качество изпратено за KUGOart от производителя им.

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!