КУКЛИТЕ АНГЕЛЧЕ И ДЯВОЛЧЕ


ПРОДУКТ №: 2784

За подарък за своята половинка, Доби от Пловдив избра да я зарадва с две прекрасин кукли изработени от нас, едната белия ангел и другат амалкият червен дявол. С успивка приехме предизвикателството да направим куклите и да се отправят на едно място заедно. Обсъдихме размерите и изпълнихме задачата с много усмивки. Съобразявахме се с предпочитанията има за цвят на коси, очи, размери и цвят на дрешките. Захванахме се с изпълнение на задачата и направихме красиви кукли. Ние не можем да повторим и нито веднъж да направим две напълно еднакви кукли, както и да се ангажираме, че ще можем да възпроизведем  подобна кукла, защото платовете които ползваме се закупуват от нас от чужбина и след приключването на дадения материал е почти невъзможно да си намерим същия. Практиката ни е да предоставяме на клиентите ни алтернативни вариант за изработка на желания от тях продукт .

След изработката всяка кука е гриживо опакована и поставена в картонена кутия, за да стигне готова за подарък на момиченцето. Вярваме, че малката сладурана ще си хареса куклата и ще имат безброй игри и забавления заедно.

Нашите продукти които създаваме в ателие то на KUGOart са изработени от най-високо качество материали: платове, конци и силиконова вата, които притежават сертификат за качество от техните производители. Ние използваме за нашите текстилни кукли и животинки весели, забавни и закачливи принтове от 100% памучни материли, които сами закупуваме при нашите пътешествия и ангажименти в чужбина, а очичките, нослето и устата ги бродираме, съобразявайки се с Европейските нормативи и разпоредби за безопасност за изработка н аиграчки. Куклите и всички наши артикули могат да се перат при температура до 50 градуса в пералня при зацапване, както и да бъдат сушени в сушилна машина и отново да бъдат любимите приятелчета на дечицата.


Приблизителен размер на куклите 38 см.

KUGOart изработва за Вас уникални продукти съобразени изцяло с Вашите желания.

KUGOart – ателието в което създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!