ПЛАТНО И ЗНАМЕНА СЕМ. ГАТЕВИ


ПРОДУКТ №: 2855

За църковния брак на Антония и Теодор Гатеви в Калофер, самият младоженец ни потърси с молба да изработим сватбени знамена и платно за тяхната църковна церемония. Изпрати ни визуализация на желаната картина, която беше нарисувана като графит и ни обясни как иска, какво си представя, шевици, детйли, цветовете и размерите, които желае. В няколко разговора по телефон и на електроната поща и лична сеща уточнихме всички подробности и детайли. Не бяхме правили такива знамена, но вече знаем, че можем да се справим.
Размера на сватбеното платно с 105см. х 240см. С обемна машиннна бродерия в ширина 85 см.
размер на сватбените знамена  100см./70см.


Вашето сватбено платно може да бъде изработено в цветове и размери изцяло съобразени с Вашите желания и с Вашите мечти.

Ние от KUGOart сме на разположение да изработим по Ваше желание за цвят и размер платното – пътека за сватбата или за друго тържество.

KUGOart изработва за Вас уникални продукти съобразени изцяло с Вашите желания, Направете Вашата сватба като в приказките заедно с нас.

В показаните наши авторски снимки е възможно да има разминаване от реалните цветове, поради различна визуализация на образите на ползвани устройства (яркост, контраст и други параметри).

 

KUGOart – ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!

Традицията ...

От както се помним на българските сватби платното присъства на ритуала в ресторанта или заведението, където се посрещат младоженците. По традиция платното е бяло, но с темповете на съвременния свят и динамичния живот, вече сватбите са организират в любими и предпочитани цветове на младоженците. Когато гостите са настанени в ресторанта, водещият на тържеството призовава всички да станат на крака и с бурни аплодисменти да посрещнат младото семейство и кумовете им. Младоженците пристъпват по сватбеното платно, посипано със свежи цветя – символ на светлината и безоблачния живот, към който се стремят. Младоженците  преминават през цялото платно и се спират в края му, а свекървата захранва младите и техните кумове с пита и мед – сладък да им е живота.

KUGOart уважава всички български традиции и може да Ви предложи пътека – платно за Вашата сватба с  бродерия на Вашият желан текст.