ПЛАТНОТО НА СТАНИСЛАВ И ПЕТЯ


ПРОДУКТ №: 2870

За сватбения ритуал посрещане на булката, самата Петя се свърза нас за изработката на сватбеното им платно. Тя ни изпрати какво желае да бродираме, а ние предложихме няколко шифта за бродария тя да избере кое най-много й харесва и какъв нюанс на златния конец да ползваме. В няколко разговора уточнихме всички подробности и детайли. Изработихме платното и изпратихме към Ямбол, за да е навреме за празника им.
Размера на сватбеното платно с 105см. х 240см. С обемна машиннна бродерия в ширина 85 см.
Вашето сватбено платно може да бъде изработено в цветове и размери изцяло съобразени с Вашите желания и с Вашите мечти.

Ние от KUGOart сме на разположение да изработим по Ваше желание за цвят и размер платното – пътека за сватбата или за друго тържество.

KUGOart изработва за Вас уникални продукти съобразени изцяло с Вашите желания, Направете Вашата сватба като в приказките заедно с нас.

В показаните наши авторски снимки е възможно да има разминаване от реалните цветове, поради различна визуализация на образите на ползвани устройства (яркост, контраст и други параметри).

 

KUGOart – ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!

Традицията ...

От както се помним на българските сватби платното присъства на ритуала в ресторанта или заведението, където се посрещат младоженците. По традиция платното е бяло, но с темповете на съвременния свят и динамичния живот, вече сватбите са организират в любими и предпочитани цветове на младоженците. Когато гостите са настанени в ресторанта, водещият на тържеството призовава всички да станат на крака и с бурни аплодисменти да посрещнат младото семейство и кумовете им. Младоженците пристъпват по сватбеното платно, посипано със свежи цветя – символ на светлината и безоблачния живот, към който се стремят. Младоженците  преминават през цялото платно и се спират в края му, а свекървата захранва младите и техните кумове с пита и мед – сладък да им е живота.

KUGOart уважава всички български традиции и може да Ви предложи пътека – платно за Вашата сватба с  бродерия на Вашият желан текст.