КОМПЛЕКТА ЛИСА НА ЙОАНА


ПРОДУКТ №: 2889

За подарък на новородената Йоана, изработихме прекрасен комплект от кърпа за бебка и лисичка, като на кърпана на триъгълната качулка бродирахме лиска и канта по цялата кърпа направихме оранжева като лиска, за да има препратка към двата артикула. Създадохме невероятен комплект, които е  много красив и практичен и мама ще го ползва с удоволствие, а когато порастне Йоана ще си има прекрасна текстилна лиса за игра.

KUGOart е на разположение да изработва за Вас уникални продукти съобразени изцяло с Вашите желания и виждания за прекрасен подарък.

В показаните авторски снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства на които се гледа (яркост, контраст и други параметри).

С огромно удоволдствие, ателието на KUGOart радва своите клиенти с бродерия на лични послания, монограми и други желания за апликазция и бродерия върху текстил.

Ние от KUGOart се радваме, когато можем да сме част от Вашите празници чрез подаръците и създаваме усмивки и много настроение  за Вас и близките Ви.

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!