РАНИЦИТЕ НА АРИС И АДРИАН


ПРОДУКТ №: 2892

За малките Арис и Адриан, изработихме прекрасни детски раници с любимите герои жабка за Адриант и животинка с музикален инструмент за Арис. Получихме подробно описание за любимите герои на всяко детенце и първо подготвихме проект, а после изработихме и самите ранички.  Върху раницата на Ардиан се усмихва прекрасна жабка със слънчице, а вечело магаренце с виола на раничката на Арис. Получиха се прекрасни детски раници за ясла на малките юнаци, които ще ходят  с тях на дестка градина в Сингапур.
В ателието ние сами си изработваме детските ранички, капитонираме ги за плотност и здравина и персонализираме подаръка с името на детето. Дръжките изработваме да са ригулируеми до размер за носене и от възрастен. Предимството на KUGO раничката е, че тя е изключително лека и много удобна за носене от децата и им става любима когато видят името си и любим герой върху раничката. Раничката може да се пере в пералната машина и да се суши в сушилната при температура до 50 градуса.

В показаните снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други параметри)

Нашите продукти които създаваме в ателие то на KUGOart са изработени от най-високо качество материали: платове, конци и силиконова вата, които притежават сертификат за качество от техните производители. Ние използваме за нашите текстилни кукли и животинки весели, забавни и закачливи принтове от 100% памучни материли, които сами закупуваме при нашите пътешествия и ангажименти в чужбина, а очичките, нослето и устата ги бродираме, съобразявайки се с Европейските нормативи и разпоредби за безопасност при игра от най малките. Куклите и всички наши артикули могат да се перат при температура до 50 градуса в пералня при зацапване, както и да бъдат сушени в сушилна машина и отново да бъдат любимите приятелчета на дечицата.

KUGOart е на разположение да изработи и Вашата KUGO раничка от желан от Вас цвят, бродерия или апликация.

KUGOart изработва за Вас уникални продукти съобразени изцяло с Вашите желания.

Ние сме на разположение да реализираме и Вашите идеи!

KUGOart – ателието, което мисли кеативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!