КОМПЛЕКТА ЗА ИЗПИСВАНЕ НА БЕБЕ КАЛИНА


ПРОДУКТ №: 2895

В очакване на своята внучка в студените зимни дни, баба Рали ни потърси с молба да изработим комплект за изписване на бебката от болницата. Мама и баба си бяха харесали шевицата, разгледали моделите коит обяхме правили и ни описаха подробно какво желаят и какъв модел. Към всичко правено до сега имахме предизвикателството да изработим порт бебе за изписването. Помислихме малко и предложихме на баба нашата идея, като се разтвори порт бебето да става на юрганче за количката. Направихме го да се събира с цип и скрити безопасни копчета.Името присъства само на порт бебето на лицевата страна.  Красив и топъл комплект с бродирани шевици се получи за изписването на бебе Калина състоящ се от одеяло, ританки, туника, блузка, шапка, ръкавички, всичко в бяло грейна с тази красива българска шевица и изработено всичко по поръчка така очакваната беболина. Вярваме, че комплектаще внесе много българско настроение в домът им и е ще ги ползват и след изписването с голямо желание и удоволствие.
Ако очаквате бебе в семейството и искате да направите и за него и за Вас един незабравим ден, когато ще се приберете заедно с него у дома? Уникални ръчно изработени комплекти за изписване вече и за лятото с бродирани български шевици.
Прекрасен летен комплект от памучна пелена, ританки, туника с къс ръкав и къси панталонки, ръкавички и  лента за коса с бродирани шевици поставени в красива кутия с поздравителна картичка със същата шевица. Комплекта е подходящ за изписване на бебе, за подарък за новородено. Можем да изработим за Вас и в по- големи желани размери.

Загадката, която се съдържа в древно-българските символи и кодирани знаци е мистиката в Българската шевицата. Тя защитава нас българите. Пази ни чрез символиката на геометричните фигури и образи извезани в нея. Червеният цвят ползван най- много в българските шевици е символ на майчината кръв и продължител на живота, веза се за здраве и против „лоши очи“. Зеленото в шевиците е цвета на възраждащия се живот, свързват го с дървото на живота. Бялото е символа на чистотата и божествена сила. Шевицата винаги е присъствала в нашите красиви български одежди на предци ни и ние като българи, трябва да се стремим да я поддържаме жива и да и намерим място и в новия и съвременен бит и култура.

Прекрасно се получи всичко и за пореден път  ателието ни се озарява от българска красота.
Нашите прекрасни  пелени са неероятин подарък освен за изписване на бебе и за подарък за новородено, за погачата на бебче,  кръщене,  за фотосесия с етно мотиви или погача и всякакъв повод с пожелание за здраве, каквото е и основното значение и символ на шевицата.

Размер на одеялото/памучна пелена 100/100см.
Ританки и туника размер - новородено 0-1 м.
Шапка - размер новородено 0-1 м.
Лента за коса с шевица - съобразена за новородено 0-1 м.
ръкавички -размер новородено 0-1 м.

Изработваме сами нашите пелени и одеяла, като съгласуваме иднивидуално с всеки клиент бродерията на българската шевица и мястото където желаят да бъде бродирана, като предлагаме поне два визуализирани варианта на бродерията и разположението й, както и се придържаме и препоръчваме по изчистен дизайн позволяващ бродерияна на българска шевица. Върху одеалцата ние бродираме по желание името на детето.

Нашите продукти, които създаваме в ателието на KUGOart & СтилЪ са изработени от 100% памучни материали, пълнеж от антибактериален и противоалергичен пух от силиконова вата на гранули, а очичките, нослето ги бродираме и апликираме и трайно вшиваме допълнителните елементи за здравина с цел безопасност. За продуктите, с които нашето ателие работи, ние имаме сертификат за тяхното качество изпратено за  СтилЪ от производителя им.

KUGOart & СтилЪ, Bие ще се потопите в традиция и СтилЪ с шевици!

KUGOart & СтилЪ – ателието, което мисли кpеативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!