ВИЗИТКИ ВЪЗГЛАВНИЧКИ МАДЛЕН, БАШИР И ЕМИЛ


ПРОДУКТ №: 2964

За да остави спомен на децата Мадлен, Башил и Емил, семейство Калинкови от САЩ ни поръчаха да изработим възглавници с данните от раждането на децата. Яна ни изпрати ни данните от раждането на всяко едно детенце, уточнихме дизайна на кое дете какво да бъде бродирано и след проверка и одобрение от тяхнастрана бродирахме текста, а после и ушихме възглавниците. Получиха се много красиви и различни от предлаганите на пазара възглавници- визитки, нещо което ще остане мил бебешки спомен за децата.

Нашите персонализирани възглавници за легло или украса са изключително интересен подарък за малко новородено бебче или за по- голямо детенце. Можем да изработим и възглавнички за момиченца и момченца в желана форма, бродерия и цвят. Възглавниците са бродирани машинно с цел издръжливост и устойчивост при пране в пералня и сушилня при нормални температури за пране на дрехи, както и за безопасност. Възглавниците могат да се гладят с ютия, както и с парогенератор абсолютно без никакви проблеми.

По Ваш избор можем да изработим възглавница в различни форми, визия  и цветове.

В показаните наши авторски снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други параметри).

Нашите нови продукти, както и всички останали които създаваме в ателието на KUGOart са изработени от 100% памучни материали, пълнеж от антибактериален и противоалергичен пух от силиконова вата на гранули, а очичките, нослето ги бродираме и апликираме и трайно вшиваме допълнителните елементи за здравина с цел безопасност. За продуктите, с които нашето ателие работи, ние имаме сертификат за тяхното качество изпратено за KUGOart от производителя им.

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!