КОМПЛЕКТА НА МОНИКА С БУХАЛЧЕТА


ПРОДУКТ №: 2968

Персонализиран комплект за бебе Моника се отправи към нейният дом. За комплекта на Моника имахме указание да на бухалчета и по възможност да е розово като десен. Предложихме десена на малки бухалчета на клончета на млечно розов фон и розов полар за топлата част , направихме с бродерия на дизайн джобче с бухалче и облаче в бяло  с името на Моника в пепел от рози.  Ние предоставяме възможността клиентите ни да съчетаят по техен вкус и предпочитание спрямо наличните на пазара цветове за полара и памучната част да създадът прекрасен подарък по техен вкус и идея. Върху играчката  малка кукла 28 см.също бродирахме името на Моника,за да стане комплекта завършен и много красив.

Резултата е виден - много красив, детски, стилен и практичен комплект за подарък с персонализирано одеяло и играчка кукла. Комплекта може да се ползва до 3тата 4тата годишнина  на детенцето и текстилна играчка  към него лесно се поддържа хигиенично ,да с епере в пералня и суши в сушилна и постоянно да е приятел на детето. Получи се невероятно красив комплект за подарък на бебе Моника.

Размера на одеялото  85/120см.
Размер на текстилната кукла 28 см.


В показаните снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други параметри).

Ние сме малко ателие и нямаме навика да се презапасяваме с платове, за това не винаги може да повторим създаден продукт, но винаги може да предложим нещо алтернативно,което да бъде също красиво и забавно и да се получи красив подарък от Вас.

По Ваш избор можем да изработим комплект за детското легло в различни размери, форми и цветове.

Нашите нови продукти, както и всички останали които създаваме в ателието на KUGOart са изработени от 100% памучни материали, пълнеж от антибактериален и противоалергичен пух от силиконова вата на гранули, а очичките, нослето ги бродираме и апликираме и трайно вшиваме допълнителните елементи за здравина с цел безопасност. За продуктите, с които нашето ателие работи, ние имаме сертификат за тяхното качество изпратено за KUGOart от производителя им.

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!