ВРАТОВРЪЗКА С ШЕВИЦИ 3


ПРОДУКТ №: 3436

Авторски, уникален, проект за ръчна изработка на вратовръзки с бродирани шевици е нашето ново приятно занимание в ателието ни, в навечерието на предстоящите празници. С цели шевици и допълнения с елементи от тях създадахме серия вратовръзки бродирани върху материал, в цвят екрю, за официални вратовръзки, изработени ръчно в нашето ателие от нашия дизайнер. Всички цветове за вратовръзките и цветовете на конците съобразяваме изцяло с вкуса, предпочитанията на клиента. Ако имате любима шевица, тя може да бъде пресъздадена и върху вратовръзка за официален повод, а може и да пасне на по- ежедневна визия. С нашите авторси ръчно изработени вратовръзки може да направите невероятен подарък на Ваш близък -  убедени сме и вярваме, че ще зарадвате получателя ѝ и ще допринесете за много българско настроение.

Нашите бродерии върху артикули и дрехи могат да се носят в ежедневието, да се носят с дънки, в елегантен или спортно-елегантен стил и да показват българския дух и настроение в красивите шевици, дори в модерния съвременен свят.

В показаните снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различната визуализация на образите на различните използвани устройства (яркост, контраст и други параметри).

Загадката, която се съдържа се в древнобългарските символи и кодирани знаци ,е мистиката на Българската шевицата. Тя защитава нас българите, пази ни чрез символиката на геометричните фигури и образи извезани в нея. Шевицата винаги е присъствала в красивите български одежди на нашите предци и ние, като българи, трябва да се стремим да я поддържаме жива и да ѝ намерим място в новия и съвременен бит и култура. Магията на народните носии и вплетените в тях шевици, любовта на хората към България и родното място, все повече набират скорост и тази тенденция се налага  вече и сред младите българи. Точно тази магия KUGOart се опитва да пресъздаде във всички свои артикули, които създава, използвайки мотиви на традиционни български народни шевици. Вярно е, че шевицата изработена на ръка е с огромна художествена стойност, но малцина могат да си позволят да притежават артикули извезани на ръка, поради високата им стойност. Ние от KUGOart сме практични и прагматични млади и находчиви автори и искаме все повече хора да могат да си позволят да притежават частица от нашият традиционен бит и култура. Водени от тази цел можем да Ви предложим да бродираме машинно Вашата бяла, или друг цвят,  дреха и да я възродим с българска шевица.

СтилЪ и KUGOart може да дадът нов живот и на Вашата риза или Ваша тениска, да се сдобие с нов дизайн с българска шевица.

СтилЪ и KUGOart – ателието, което мисли кеативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!