ВРАТОВРЪЗКА С ШЕВИЦИ 4


ПРОДУКТ №: 3437

Авторски уникален проект за ръчна изработка на вратовръзки с бродирани шевици е нашето ново приятно занимание в ателието ни в навечерието на предстоящите празници. С цели шевици и допълнения с елементи от тях създадахме серия вратовръзки бродирани върху екрю материал за официални вратовръзки и изработени ръчно в нашето ателие от нашия дизайнер. Всички цветове за вратовръзките и цветовете на конците съобразяваме изцяло с вкусовете, предпочитанието и желанието на клиента.Ако имате лубима шевица, тя може да бъде пресъздадена и върху вратовръзка за официален повод, а може и за ежедневието да се ползва. С нашите авторси ръчно израотени вратовръзки може да направите невероятен и уникален подарък за Ваш близък  и сме убедени и вярваме, че ще зарадвате получателя й и ще допринесете з амного българско настроение.

Нашите бродерии върху артикули и дрехи могат да се носят в ежедневието, да се носят с дънки, в елегантен или спортно елегантен стил и да показват българския дух и настроение в красивите шевици в модерния съвременен свят.

В показаните снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други параметри).

Загадката, която се съдържа се в древно-българските символи и кодирани знаци е мистиката в Българската шевицата. Тя защитава нас българите, пази ни чрез символиката на геометричните фигури и образи извезани в нея. Шевицата винаги е присъствала в красивите български одежди на нашите предци и ние като българи, трябва да се стремим да я поддържаме жива и да и намерим място и в новия и съвременен бит и култура. Магията на народните носии и вплетените в тях шевици, любовта на хората към България и родното място, бит и култура, все повече набира скорост и става интересно и популярно вече и сред младите българи. Тази магия KUGOart се опитва да пресъздаде във всичките свои артикули които създава с мотив на българска народна шевица. Вярно е, че шевицата изработена на ръка е с огромна художествена стойност, но малцина могат да си позволят да притежават артикули извезани на ръка поради високата им стойност. Ние от KUGOart сме практични и прагматични млади и находчиви автори и искаме все повече хора да могат да си позволяват и да притежават частица от нашият бит и култура поради което можем да предложи да бродираме машинно Вашата бяла или друг цвят риза  или тенискаи да я възродим с българска шевица. 

СтилЪ и KUGOart може да дадът нов живот и на Вашата риза или Ваша тениска, да се сдобие с нов дизайн с българска шевица.

СтилЪ и KUGOart – ателието, което мисли кеативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!