УНИКАЛЕН БЕБЕШКИ КОМПЛЕКТ С ШЕВИЦИ


ПРОДУКТ №: 4273

За новородено момиченце ни поръчаха да изработим уникален подарък - комплект от одеяло, кукла и рокля с български шевици. Клиентът избра шевиците. Комплектът за момиченцето се състои от памучно вафлено одеяло и играчка - кукла, като и двата артикула персонализирахме с първата буква от името на детето. Уточнихме всички подробности - колко големи да са бродериите и какво да бъде тяхното местоположение върху артикулите, след което изготвихме проект, за да сме сигурни, че ще оправдаем очакванията за визията на комплекта. Проектът беше одобрен и ние се заловихме за работа. Одеялото ушихме от двойна, плътна, памучна материя, върху която бродирахме желаната шевица и текст, който клиентът предварително беше избрал. Върху куклата също бродирахме шевица и я облякохме с бяла пола, на която добавихме кант с жълто и червено.  Изработихме всичко с много любов и благодарност за доверието, което ни беше гласувано! Визията на комплекта  носи българско настроение, а комбинацията между бял цвят и бродирана българска шевица, както винаги, даде красив резултат. Ние вложихме най - доброто от себе си и обърнахме внимание на всеки детайл при изпълнението на поръчката. Изключително сме радостни, че нашите български символи са предпочитани и обичани от хората,  дори в модерните времена, в които живеем.

Можем да изработим за вас и по - големи артикули  по Ваше желание и с харесаната от Вас шевица, разположена върху дрехите, където Вие пожелаете, защото ние изработваме 95 % продуктите си - дрешки.

Очаквате бебе в семейството и искате да направите и за него и за Вас един незабравим ден, когато ще се приберете заедно с него у дома? Ние създаваме уникални ръчно изработени комплекти за изписване, вече за всеки сезон - с бродирани български шевици и артикули ,от които имате нужда, за този щастлив момент.

Загадката, която се съдържа се в древнобългарските символи и кодирани знаци ,е мистиката на Българската шевицата. Тя защитава нас българите, пази ни чрез символиката на геометричните фигури и образи извезани в нея. Шевицата винаги е присъствала в красивите български одежди на нашите предци и ние, като българи, трябва да се стремим да я поддържаме жива и да ѝ намерим място в новия и съвременен бит и култура. Магията на народните носии и вплетените в тях шевици, любовта на хората към България и родното място, все повече набират скорост и тази тенденция се налага  вече и сред младите българи. Точно тази магия KUGOart се опитва да пресъздаде във всички свои артикули, които създава, използвайки мотиви на традиционни български народни шевици. Вярно е, че шевицата изработена на ръка е с огромна художествена стойност, но малцина могат да си позволят да притежават артикули извезани на ръка, поради високата им стойност. Ние от KUGOart сме практични и прагматични млади и находчиви автори и искаме все повече хора да могат да си позволят да притежават частица от нашият традиционен бит и култура. Водени от тази цел можем да Ви предложим да бродираме машинно Вашата бяла, или друг цвят,  дреха и да я възродим с българска шевица.


Нашите прекрасни  пелени са невероятен подарък освен за изписване на бебе и за подарък за новородено, за погачата на бебче,  кръщене,  за фотосесия с етно мотиви или всякакъв повод ,с пожелание за здраве, каквото е и основното значение и символ на шевицата.
В прикачените наши авторски снимки е възможно да има разминаване от реалните цветове, поради различната  визуализация на образите на различните ползвани устройства при нас и при Вас (яркост, контраст и други параметри).

Размер на одеялото/памучна пелена 100/100см.

Изработваме сами нашите пелени и одеяла, като съгласуваме индивидуално с всеки клиент бродерията на българската шевица и мястото, където желаят да бъде бродирана, като предлагаме поне два визуализирани варианта на бродерията и разположението ѝ, както и се придържаме и препоръчваме по изчистен дизайн, позволяващ бродерия на българска шевица. Върху одеялцата ние бродираме по желание и името на детето.

Нашите продукти, които създаваме в ателието на KUGOart & СтилЪ са изработени от 100% памучни материали, пълнеж от антибактериален и противоалергичен пух от силиконова вата на гранули, а очичките, нослето ги бродираме и апликираме и трайно вшиваме допълнителните елементи за здравина с цел безопасност. За продуктите, с които нашето ателие работи, ние имаме сертификат за тяхното качество изпратено за  СтилЪ от производителя им.

KUGOart & СтилЪ, Bие ще се потопите в традиция и СтилЪ с шевици!

KUGOart & СтилЪ – ателието, което мисли кpеативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!