ПОДАРЪКЪТ ЗА СЕМЕЙСТВО САВОВИ


ПРОДУКТ №: 4300

Тези два халата ни бяха поръчани от наш клиент, който избра да ни се довери и поиска да подари на свои близки нещо, което да е уникално, направено за тях, същевременно да бъде практично и да има сантиментална стойност.  Халатите бяха избрани от сайт на наш доверен партньор, а клиентът пожела да създадем два дизайна за бродерия, по един за всеки халат, като желанието му беше да бродираме инициалите на мъжа и жената и да добавим сърце под буквите. Освен тези два халата поръчаха и кърпа с качулка за детето, като пожелаха качулката да бъде мече и да бродираме инициалите на мъничето и текст. След като обсъдихме големината и местоположението на бродериите, както и цвета на конците, които ще използваме, ние изготвихме проект, за да сме сигурни, че ще оправдаем очакванията и доверието, което ни беше гласувано . Проектът беше одобрен и ние с радост пристъпихме към изпълнението на поръчката. Вложихме много старание и позитивна енергия!

Избраният дизайн е наш, а цветовете на бродерията бяха избрани, така че да пасват на цвета на халата.

Повече от девет години ателието на KUGOart радва своите клиенти с бродерия на лични послания, монограми и други желания за апликация и бродерия върху текстил.

В показаните снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства при Вас и при нас (яркост, контраст и други параметри).

KUGOart изработва за Вас уникални продукти съобразени изцяло с Вашите желания.

КUGOart – ателието, което мисли оригинално и креативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!