ОДЕЯЛЦЕТО НА МИРА


ПРОДУКТ №: 4311

Специално за Мира изработихме комплект от меко и топло одеяло и играчка - зайче. И двата артикула, персонализирахме с името на малката принцеса. Одеялото ушихме от памучен плат с изключително красив принт на зайчета и много мек и топъл полар. Играчката към одеялото също е изработено от 100% памук. Артикулите сътворихме с много любов и позитивно настроение - получи се уникален и оригинален комплект, който мама ще може да пере в пералнята и да суши в сушилнята без притеснения. Комплектът за Мира създава много настроение и е един прекрасен подарък, който ще я топли и ще остане скъп спомен. Мама ще може да завива своята рожба с одеялцето до 3-4годишна възраст.

Размерът на одеялото е 85/120см.

В показаните наши авторски снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различните използвани устройства при нас и при Вас (яркост, контраст и други параметри, част от  настройките  на Вашият телефонен апарат, таблет или компютър).

Ние сме малко ателие и нямаме навика да се презапасяваме с платове, за това не винаги може да повторим създаден продукт, но винаги може да предложим нещо алтернативно, което да бъде също толкова красиво и уникално.

По Ваш избор можем да изработим комплект за детското легло в различни размери, форми и цветове.

Нашите нови продукти, както и всички останали, които създаваме, в ателието на KUGOart са изработени от 100% памучни материали, пълнеж от антибактериален и противоалергичен пух - от силиконова вата на гранули, а очичките и нослето ги бродираме и апликираме и трайно вшиваме допълнителните елементи за здравина с цел безопасност. За продуктите, с които нашето ателие работи, ние имаме сертификат, гарантиращ тяхното качество.

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!