КОМПЛЕКТЪТ ЗА КРИСТАЛИНА


ПРОДУКТ №: 4370

Изработихме персонализиран комплект за малката Кристалина. Направихме го с много любов!  Създадохме дизайна за бродерията от картинка, която ни изпратиха. За Кристалина персонализирахме бяла хавлиена кърпа с качулка, бяло боди и изработихме луксозна кутия за съхранение. Преди да пристъпим към изпълнението на поръчката, обсъдихме с тях всички важни подробности и им представихме проект, който те одобриха. Вложихме много старание и позитивно настроение - получи се много красив момичешки комплект, който мама ще може да пере в пералнята и да суши в сушилнята без притеснения. Комплектът за Кристалина създава много настроение и е един прекрасен подарък, който ще остане скъп спомен.

В показаните наши авторски снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различните използвани устройства при нас и при Вас (яркост, контраст и други параметри, част от  настройките  на Вашият телефонен апарат, таблет или компютър).

Ние сме малко ателие и нямаме навика да се презапасяваме с платове, за това не винаги може да повторим създаден продукт, но винаги може да предложим нещо алтернативно, което да бъде също толкова красиво и уникално.

По Ваш избор можем да изработим комплект за детското легло в различни размери, форми и цветове.

Нашите нови продукти, както и всички останали, които създаваме, в ателието на KUGOart са изработени от 100% памучни материали, пълнеж от антибактериален и противоалергичен пух - от силиконова вата на гранули, а очичките и нослето ги бродираме и апликираме и трайно вшиваме допълнителните елементи за здравина с цел безопасност. За продуктите, с които нашето ателие работи, ние имаме сертификат, гарантиращ тяхното качество.

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!