КУКЛИТЕ НА RANI ANDREA & ВЕРОНИКА


ПРОДУКТ №: 602

За нашето ателие е чест, че бяхме избрани да изработим по поръчка куклите за две малки момиченца Rani Andrea /Netherlands и Вероника / България. Две прекраснии  нежни кукли бяха поръчани от Радоствета Андреева от Варна. Радосвета ни написа, как си представя куклите които иска да изработим за двете дечица.. Персонализирахме куклите, като бродирахме имената на дечицата върху телцата и сме убедени, че малките Вероника и балерината Rani Andrea ще си харесат подаръците от Рдосвета. Пожелаваме прекрасни коледни и новогодишни празници на Радоствета Андреева, а на  малките момиченца желаем здраве и много весели игри с нашите големи сладурски кукли.

В навечерието на Коледа, с избора на подарък от нашата колекция кукли, Вие ще донесете много радост и усмивки на получателите им. От ателието на KUGOart този сезон  ще излязат на път към Вас кукли, които няма да бъдат дублирани и всеки техен притежател ще има своето уникална и единствена кукла. Всяка една от нашите кукли може да бъде персонализирана с името на нейният получател. За целта трябва да ни направите заявка, за да изработим Вашата кукла. Върху готови кукли и артикули ние сме затруднени да поставим името, защото с цел безопасност, здравина и издръжливост ние бродираме машинното, името на детето или получателя,а и това се се прави преди да се изработи артикула.

Нашите артикули се израбтват от 100%  естествени материали. С цел безпасност играчките ни, създадени с много любов и старание от KUGOart са с бродирани личица, очички и муцунка, а ръчичките, крачетата, ушите и лапичките  при животинките са тройно вшини за издръжливост при опън и съобразени с наредбите за безопасност на ЕС. При зацапване можете да изперете куклите в перална машина и да ги изшутиве в сушилнята, за да може по-бързо да са на разположение за гушкане.

Приблизителен размер голяма кукла 38- 44 см. в зависимост от прическата и материала от който се изработват косите.

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!