ЗАЙЧЕТО НА ДЕСИ И КУКЛАТА НА МИЛА


ПРОДУКТ №: 603

Сладка зайка Деси и малката кукла Мила днес изработихме в нашето ателие и мигновенно тръгнаха към елхите, под които ще бъдат поставени подаръците за дечицата Деси и Мила. Зайката Деси ни поръча вече наша „стара“ клиентка Добромира, която има цял куп наши играчки, подарък за нейната дъщеричка от баба, а куклата Мила е изработена за едно малко, нежно и сладко момиченце от Стара Загора, която помолила да напишатписмо на дядо Коледа, че иска малка нежна кукла. Ние познаваме лично малката Мила от  и дори и късно да разбрахме за нейното желание, се захванахме и изработихме куклата, която тя си представя.

В навечерието на Коледа, с избора на подарък от нашата колекция кукли, Вие ще донесете много радост и усмивки на получателите им. От ателието на KUGOart този сезон  ще излязат на път към Вас кукли, които няма да бъдат дублирани и всеки техен притежател ще има своето уникална и единствена кукла. Всяка една от нашите кукли може да бъде персонализирана с името на нейният получател. За целта трябва да ни направите заявка, за да изработим Вашата кукла. Върху готови кукли и артикули ние сме затруднени да поставим името, защото с цел безопасност, здравина и издръжливост ние бродираме машинното, името на детето или получателя,а и това се се прави преди да се изработи артикула.

Нашите артикули се израбтват от 100%  естествени материали. С цел безпасност играчките ни, създадени с много любов и старание от KUGOart са с бродирани личица, очички и муцунка, а ръчичките, крачетата, ушите и лапичките  при животинките са тройно вшини за издръжливост при опън и съобразени с наредбите за безопасност на ЕС. При зацапване можете да изперете куклите в перална машина и да ги изшутиве в сушилнята, за да може по-бързо да са на разположение за гушкане.

Приблизителен размер на заяката е см40 см, а на малката кука 28см. .

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!