КУКЛАТА ЗА МАЛКАТА МЕЛАНИ ОТ СОФИЯ


ПРОДУКТ №: 606

Ралица Цветкова избра KUGOart, да изработи кукла за Коледа, за нейната малка дъщеричка Мелани. Тя пожела куклата да изработим от естествени материали, да е безопасна, да не се използва прежда за косата й, а лицето  да не бъде рисувано, заради което тя е избрала точно нашето ателие. Ралица е разгледала всички кукли, които сме качили в сайта ни и избра да изработим голяма текстилна кукла с поличка и гащеризонче за преобличане, а единственото и допълнително изискване е куклата да бъде със зелени очи и гащеризон на зайчета. Ние и предложихме на Ралица няколко памучни принта за поличката и тя избра комбинация от красиви мъфини и  тюл. Изработихме куклата за Мелани и изпратихме снимки, както правим за всеки наш клиент. Мама Рли много хареса куклата и сподели, че няма търпение да я получи. Благодарим за доверието на Ралица, че избра нас за изработка на куклата за дъщеричката й, и пожелаваме прекрасни коледни и новогодишни празници на тяхното семейство, а на малката Мелани желаем здраве и много весели игри с нашата ръчно изработена кукла, създадена специално за нея.

В навечерието на Коледа, с избора на подарък от нашата колекция кукли, Вие ще донесете много радост и усмивки на получателите им. От ателието на KUGOart този сезон  ще излязат на път към Вас кукли, които няма да бъдат дублирани и всеки техен притежател ще има своето уникална и единствена кукла. Всяка една от нашите кукли може да бъде персонализирана с името на нейният получател. За целта трябва да ни направите заявка, за да изработим Вашата кукла. Върху готови кукли и артикули ние сме затруднени да поставим името, защото с цел безопасност, здравина и издръжливост ние бродираме машинното, името на детето или получателя,а и това се се прави преди да се изработи артикула.

Нашите артикули се израбтват от 100%  естествени материали. С цел безпасност играчките ни, създадени с много любов и старание от KUGOart са с бродирани личица, очички и муцунка, а ръчичките, крачетата, ушите и лапичките  при животинките са тройно вшини за издръжливост при опън и съобразени с наредбите за безопасност на ЕС. При зацапване можете да изперете куклите в перална машина и да ги изшутиве в сушилнята, за да може по-бързо да са на разположение за гушкане.

Приблизителен размер голяма кукла 38- 4 см. в зависимост от прическата и материала от който се изработват косите.

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!