КУКЛА ЗА СРАМЕЖЛИВАТА МАРГАРИТКА


ПРОДУКТ №: 620

Стилната и кокетна кукла Маргарита е специално поръчана от Лили за нейната малка, сламежлива къдрокоса Маргаритка, с която ние това лято лично се запознахме. Лили помогна на дядо Коледа с легло за кукли и  за да има допълнение към него, тя ни поръча кукла за малката Маргаритка. Детенцето е къдраво и чернокосо с маслинени очички и много срамежливо. Изработихме куклата по нейно подобие и желание описано от Лили. За черна коса използвахме мека кожа, а за красота и интересна игра добавихме панделка на куклата от червета кожа, съобразена със стайлинга на куклата – ярко червена пола.  Поставихме шнола, с която да се премахва и поставя без проблем върху косате на куклата или да се ползват от детето.

Пожелаваме прекрасни и щастливи коледни и новогодишни празници на семейството на Лили, а на малката Маргаритка желаем здраве и много весели игри с нашата ръчно изработена кукла, изработени специално за нея.

В навечерието на Коледа, с избора на подарък от нашата колекция кукли, Вие ще донесете много радост и усмивки на получателите им. От ателието на KUGOart този сезон  ще излязат на път към Вас кукли, които няма да бъдат дублирани и всеки техен притежател ще има своето уникална и единствена кукла. Всяка една от нашите кукли може да бъде персонализирана с името на нейният получател. За целта трябва да ни направите заявка, за да изработим Вашата кукла. Върху готови кукли и артикули ние сме затруднени да поставим името, защото с цел безопасност, здравина и издръжливост ние бродираме машинното, името на детето или получателя,а и това се се прави преди да се изработи артикула.

Нашите артикули се израбтват от 100%  естествени материали. С цел безпасност играчките ни, създадени с много любов и старание от KUGOart са с бродирани личица, очички и муцунка, а ръчичките, крачетата, ушите и лапичките  при животинките са тройно вшини за издръжливост при опън и съобразени с наредбите за безопасност на ЕС.

При зацапване можете да изперете куклите в перална машина и да ги изшутиве в сушилнята, за да може по-бързо да са на разположение за гушкане и игра.

Приблизителен размер голяма кукла 38- 40 см. в зависимост от прическата и материала от който се изработват косите.

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!