СТОПЕР ЗА ВРАТА И МАГИЧЕСКА ПРЪЧКА


ПРОДУКТ №: 626

Нашите коледни творения не спират. Предизвикателствата се изпълняват с пълна сила. Ден преди Коледа изработихме магическата пръчица за желания от плат на малката Вики, както и първият ни стопер за врата под формата на коте.

Ани, майката на Вики се обръна към нас за съдействие за изработка на магическа пръчица, с която Вики да може да сбъдва своите магически желания. Как да откажем на такава поръчка. Детето мечтае, а ние редом с нея. Заловихме на работа, като изработихме пръчицата само от плат и вата, за да избегнем възможността от наранявания. Вярваме в магията и чудесата и сме убедени, че когато Вики порастне ще успее да реализира всички свои детски мечти и магически желания.

Другата интересна поръчка, която сътворихме ден преди коледа е стопера за врата. Ивайло от София поиска да опитаме да изработим стопер за врата под формата на котка. Модела, която ни изпрати беше на вълнена конта и ние се опитахме да се придържаме към желанието им за визия и материал. Самият вълнен плат го заздравихме и направихме стопера като форма. Трядната част беше да намерим подходящ пълнеж на него. Няма пясък в малки разфасовки, не бе подходящо да ползваме дуго освен много дребни камъчета. Заради неправилната форма на камъчета Котчо стопер е леко наклонен назад, но вярваме, че ще усъвършенстваме модела и съвсем скоро ще постигнем идеалния вариант за стопер за врата. Бродирахме машинно лицето на Котчо, защото Ивайло има бебче и съвсем скоро ще пропъли и за да е най-безопастно за него избрахме този вариянт за лицето. Благодарим на Ивайло за интересната идея.

В навечерието на Коледа, с избора на подарък от нашето ателие, Вие ще донесете много радост и усмивки на получателите им. От ателието на KUGOart този сезон  ще излязат на път към Вас кукли, които няма да бъдат дублирани и всеки техен притежател ще има своето уникална и единствена кукла. Всяка една от нашите кукли може да бъде персонализирана с името на нейният получател. За целта трябва да ни направите заявка, за да изработим Вашата кукла. Върху готови кукли и артикули ние сме затруднени да поставим името, защото с цел безопасност, здравина и издръжливост ние бродираме машинното, името на детето или получателя,а и това се се прави преди да се изработи артикула.

Нашите артикули се израбтват от 100%  естествени материали. С цел безпасност играчките ни, създадени с много любов и старание от KUGOart са с бродирани личица, очички и муцунка, а ръчичките, крачетата, ушите и лапичките  при животинките са тройно вшини за издръжливост при опън и съобразени с наредбите за безопасност на ЕС.

При зацапване можете да изперете куклите ни и текстилните ертикули в перална машина и да ги изсушите в сушилнята, за да може по-бързо да са на разположение за гушкане и игра.

Приблизителен размер голяма кукла 38- 40 см. в зависимост от прическата и материала от който се изработват косите.

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!