ЦВЕТНАТА МАЙМУНКА НА ВАНЕСА


ПРОДУКТ №: 665

Голямата и красива цветна маймунка и изработена специално за едно малко любознателно и любопитно момиченце Ванеса от София. Тя посещава детската къща на нашите приятели Vicky and friends и там се е запознала с нашите текстилни играчки. Ванеса е помолила мама на всяка заплата да поръчват по по една памучна играчка,  която много ще гушка и обича. Изработихме меймунката с мног оподобрения от тези, коит одо сега правихме. Вшихме тройно ръчичките и грачета за здравина и уплътнихме апликацията на личето, ушите и коремчето. Бродирахме с контрастен цвят името на Ванеса, за да се отричава от цветята върху ръчичката.

Нашите маймункиа са подходящи за малки дечица, защото са меки, леки и удобни за игра, за гушкане, имат дълги крачета и ръчички и децата могат да си развиват двигателните способности..

В KUGOart изработваме нашите артикули от 100% естествени памучни материали играчки, които може да се предоставят на бебчетата за игра още докато са мънички и да не се притесняват родителите, че бебчо ще откъсне нещо и ще го погълне. Стараем се да ги изработваме от весели и закачливи памучни платове с детски мотиви, за да привличат вниманието на децата. След зацапване от игра, маймунките могат да се изпират в пералната при температура от 30 до 60 градуса, да се сушат в сушилня и отново да се играе с тях.

Приблизителен размер на маймунката - 41 см.

KUGOart е на разположение да изработва за Вас уникални продукти съобразени изцяло с Вашите желания.

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!