МИНИ ДАМСКА ЧАНТА С КАНАТИЦА


ПРОДУКТ №: 2751

В ателието на СтилЪ и KUGOart колецията неимоверно нараства непрекъснато с нови артикули  - допълнение към семейните текстилни бродирани папионки. За празлични поводи изработваме семейни текстилни аксесоари, а днес като допълнение на тате и син изработихме за мама, малка дамска чантичка в цвят на нейната блуза, за да си отива съм дрефата и ида се допълвет един към друг с шевиците. За предстояща сватба Стиляна ни потърси да изработим папионките за синът й и сърпуга й с канатица мотив. В допълние изработихме и мини чанта - плик със същата шевица и цветове, за да си отиват и да са допълнение един към друг цялото семейство.

Нашите бродерии върху артикули и дрехи могат да се носят в ежедневието, да се носят с дънки, в елегантен или спортно елегантен стил и да показват българския дух и настроение в красивите шевици в модерния съвременен свят.

Загадката, която се съдържа се в древно-българските символи и кодирани знаци е мистиката в Българската шевицата. Тя защитава нас българите, пази ни чрез символиката на геометричните фигури и образи извезани в нея. Шевицата винаги е присъствала в красивите български одежди на нашите предци и ние като българи, трябва да се стремим да я поддържаме жива и да и намерим място и в новия и съвременен бит и култура. Магията на народните носии и вплетените в тях шевици, любовта на хората към България и родното място, бит и култура, все повече набира скорост и става интересно и популярно вече и сред младите българи. Тази магия KUGOart се опитва да пресъздаде във всичките свои артикули които създава с мотив на българска народна шевица. Вярно е, че шевицата изработена на ръка е с огромна художествена стойност, но малцина могат да си позволят да притежават артикули извезани на ръка поради високата им стойност. Ние от KUGOart сме практични и прагматични млади и находчиви автори и искаме все повече хора да могат да си позволяват и да притежават частица от нашият бит и култура поради което можем да предложи да бродираме машинно Вашата бяла или друг цвят риза  или тенискаи да я възродим с българска шевица. 

СтилЪ и KUGOart може да дадът нов живот и на Вашата риза или Ваша тениска, да се сдобие с нов дизайн с българска шевица.

СтилЪ и KUGOart – ателието, което мисли кеативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!