БЕБЕШКА КНИЖКА НА ВАЛЕНТИН


ПРОДУКТ №: 2896

Бебешки образователни книжки от естествени материали.

Интересна, шарена и напълно безопасна за най-малките. Без копчета, без откъсващи се компоненти можеде да дадете на бебчо да си играе с бебешката образователна книжка.
По ваша идея и избор на животни или предмети, можем да съзададем нижката за Вашето бебече.  Когато се зацапа, просто я пуснете в пералната и след като изсъхне, бебчо може отново да си и играе с нея. Нашата книжка е изцяло бродирана и може да се пере в пералня и суши в сушилня.
 

Размери 17х17см
В показаните снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други параметри)

Нашите продукти които създаваме в ателие то на KUGOart са изработени от най-високо качество материали: платове, конци и силиконова вата, които притежават сертификат за качество от техните производители. Ние използваме за нашите текстилни кукли и животинки весели, забавни и закачливи принтове от 100% памучни материли, които сами закупуваме при нашите пътешествия и ангажименти в чужбина, а очичките, нослето и устата ги бродираме, съобразявайки се с Европейските нормативи и разпоредби за безопасност при игра от най малките. Куклите и всички наши артикули могат да се перат при температура до 50 градуса в пералня при зацапване, както и да бъдат сушени в сушилна машина и отново да бъдат любимите приятелчета на дечицата.