ЕКРЮ ДЪНКОВА РАНИЦА С ШЕВИЦИ ЗА ЕЛЕНА


ПРОДУКТ №: 2938

Дънкова раница  в екрю с дупнишка шевица украси последното ни попълнение на ръчно изработени здрави дънкови раници с бродирани шевици  и се отправи към дамата Eлена, която ще я получи за подарък. От години изработваме дънкови раници или раници от различни материали спямо наличните суровини и материали които има в складовите бази. Този път бяхме предизвикани да направим от екрю дънков плат  с пъстра дупнишката шевица. Този път бродирахме шевица в основната част на раницана, а на капака извадихме елемент от нея, за да бъде красиво. От същия дънков плат на раницата си изработихме и регулируеми дръжки, за да сме сигурни, че ще е здрава.
В показаните снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други параметри).

Поверието е че, българската шевица пази, лекува и крие тайни, създава усещането за красота и хармония. Загадката, която се съдържа се в древно-българските символи и кодирани знаци е мистиката в Българската шевицата. Тя защитава нас българите, пази ни чрез символиката на геометричните фигури и образи извезани в нея. Шевицата винаги е присъствала в красивите български одежди на нашите предци и ние като българи, трябва да се стремим да я поддържаме жива и да и намерим място и в новия и съвременен бит и култура. Магията на народните носии и вплетените в тях шевици, любовта на хората към България и родното място, бит и култура, все повече набира скорост и става интересно и популярно вече и сред младите българи. Тази магия KUGOart се опитва да пресъздаде във всичките свои артикули които създава с мотив на българска народна шевица. Вярно е, че шевицата изработена на ръка е с огромна художествена стойност, но малцина могат да си позволят да притежават артикули извезани на ръка поради високата им стойност. Ние от СтилЪ и KUGOartсме практични и прагматични млади и находчиви автори и искаме все повече хора да могат да си позволяват и да притежават частица от нашият бит и култура поради което можем да предложи да бродираме машинно Вашата бяла или друг цвят риза и да я възродим с българска шевица.

СтилЪ и KUGOart може да опита да вдъхне нов живот и на Ваша любима вещ, да се сдобие с нов дизайн с българска шевица по Ваш избор.

СтилЪ и KUGOart изработва за Вас уникални продукти съобразени изцяло с Вашите желания.

Ние сме на разположение да реализираме и Вашите идеи!

СтилЪ и KUGOart – ателието, което мисли креативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!