КЪРПИЧКАТА ЗА ИЗВЕЖДАНЕ НА АДРИАНА


ПРОДУКТ №: 2949

За сватбата на Адриана и Боян ни бе поръчано да изработим сватбеното платно, кърпичка за извеждане на булката и хороводна кърпичка в един стил в цявт избран от клиента. Специално предоставихме каталога с цветовете, за да може да си изберат клиентите цвета, който ни доставиха от Германия за да бродираме техните артикули. Съгласувахме, цветове, орнаменти, шрифт текст и след окончатебно одобрение изработихме желаните артикули. Кърпичките от сатен/памук декорирахме с нежна фина дантела, за да бъде много красиво, нежно и тържествено.
Едната кърпичка е за извеждане на булката от домът й от нейният баща, а другата е хороводнат акърпика за сватбенот охоро на младожениците.
Размера на сатенените кърпички за извеждане и сватбено хоро 40/40см.

В показаните снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други параметри).


Вашето сватбено платно може да бъде изработено в цветове и размери изцяло съобразени с Вашите желания и с Вашите мечти.
 

Ние от KUGOart сме на разположение да изработим по Ваше желание за цвят и размер платното – пътека за сватбата или за друго тържество.

KUGOart изработва за Вас уникални продукти съобразени изцяло с Вашите желания, Направете Вашата сватба като в приказките заедно с нас.

KUGOart – ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!