КМПЛЕКТА С ШЕВИЦИ ЗА CHEFIN HELGA


ПРОДУКТ №: 3135

Невероятно стилен подарък с българси бродирани шевици ще получи Chefin Helga в Германия по поръчка на Роси. Роси и близките й бяхахаресали шевица която бяхме правили с нея готварски комплект, но пожелаха да наблегнем на лилавите нюанси в нея, защото са любими на Helga. Получихме размерите за престилката и шапката и изработихме готварския комплект.  Убедени сме, че подаръка ще се хареса много на Chefin Helga и ще готви с още по- голямо удоволствие за близки и приятели.

Ние от KUGOart сме на разположение да изработим по Ваше желание за комплект за готвене за Ваш близък или любим човек, за Вашето момиченце / момченце или за подарък на възрастен.

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!

В показаните наши авторски снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други параметри).
Ние от СтилЪ и KUGOart сме на разположение да изработим по Ваше желание за цвят и размер платното – пътека за прощъпулник и допълнителни аксесоари за тържеството с бродирани български шевици.

СтилЪ изработва за Вас уникални продукти съобразени изцяло с Вашите желания.