РАНИЦАТА НА ТЕРВЕЛ


ПРОДУКТ №: 3166

За пъвият учебен ден в детската градина на нашия сладур Тервел, изработихме раница с героя SPIDER-MAN. Знаме че всяко малко дете харесва анимационните герои на това детско филмче и избрахме визия в по- дестки образ, защото Тервел е само на 2 години и 6 месеца, за това ние харесахме дизаййна за Тервел, защото знаехме, че и на него ще му хареса. Получи се страхотна дънкова раница с името му и бродиран Spider-man. В ателието ние сами си изработваме детските ранички, капитонираме ги за плътност и здравина и персонализираме подаръка с името на детето. Дръжките изработваме да са удобни, мекички и ригулируеми до размер за носене и от възрастен. Предимството на KUGO раничката е, че тя е изключително лека и много удобна за носене от децата и им става любима когато видят името си и любим герой върху раничката. Раничката може да се пере в пералната машина и да се суши в сушилната при температура до 50 градуса.

В показаните наши авторски снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други параметри).

Нашите продукти които създаваме в ателие то на KUGOart са изработени от най-високо качество материали: платове, конци и силиконова вата, които притежават сертификат за качество от техните производители. Ние използваме за нашите текстилни кукли и животинки весели, забавни и закачливи принтове от 100% памучни материли, които сами закупуваме при нашите пътешествия и ангажименти в чужбина, а очичките, нослето и устата ги бродираме, съобразявайки се с Европейските нормативи и разпоредби за безопасност при игра от най малките. Куклите и всички наши артикули могат да се перат при температура до 50 градуса в пералня при зацапване, както и да бъдат сушени в сушилна машина и отново да бъдат любимите приятелчета на дечицата.

KUGOart е на разположение да изработи и Вашата KUGO раничка от желан от Вас цвят, бродерия или апликация.

KUGOart изработва за Вас уникални продукти съобразени изцяло с Вашите желания.

Ние сме на разположение да реализираме и Вашите идеи!

KUGOart – ателието, което мисли кеативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!