КОМПЛЕКТА ЗА НИКОЛ


ПРОДУКТ №: 3204

За първият рожден ден на малката Никол, изработихме дънкова раница с лхаресвата от нея маймунка, в комплект със суитчер със същото маймунче. Получихме подробно описание от баба, какво би харесала Никол, защото много се радвала на маймунките. Бабани поръча само раницата, предвид че предсто ина бебка да тръгне на ясла, но ние искахме да направим подарък на Галя и изработихме и суитчер със същия дизайн.  Получи се страхотна раница в комплект със суитчер за празника й с името на Никол. В ателието ни, ние сами си изработваме детските ранички, капитонираме ги за плътност и здравина и персонализираме подаръка с името на детето. Дръжките изработваме да са ригулируеми до размер за носене и от възрастен. Предимството на KUGO раничката е, че тя е изключително лека и много удобна за носене от децата и им става любима когато видят името си и любим герой върху раничката. Раничката може да се пере в пералната машина и да се суши в сушилната при температура до 50 градуса. Суитчера също се изработва от парче плат и бродираме същия дизайн какъвто е на раницата но в размер подходящ за дрешката в този размер.

В показаните наши авторски снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други параметри).

Нашите продукти които създаваме в ателие то на KUGOart са изработени от най-високо качество материали: платове, конци и силиконова вата, които притежават сертификат за качество от техните производители. Ние използваме за нашите текстилни кукли и животинки весели, забавни и закачливи принтове от 100% памучни материли, които сами закупуваме при нашите пътешествия и ангажименти в чужбина, а очичките, нослето и устата ги бродираме, съобразявайки се с Европейските нормативи и разпоредби за безопасност при игра от най малките. Куклите и всички наши артикули могат да се перат при температура до 50 градуса в пералня при зацапване, както и да бъдат сушени в сушилна машина и отново да бъдат любимите приятелчета на дечицата.

KUGOart е на разположение да изработи и Вашата KUGO раничка от желан от Вас цвят, бродерия или апликация.

KUGOart изработва за Вас уникални продукти съобразени изцяло с Вашите желания.

Ние сме на разположение да реализираме и Вашите идеи!

KUGOart – ателието, което мисли кеативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!