КОМПЛЕКТА ЗА ВЛАДИЯН


ПРОДУКТ №: 3233

За първият рожден ден на Владиян, по поръчка на неговата леля, изработихме персонализиран комплект за бебо състоящ се от дънкова раница, суитчър, панталонче, халат за баня, кърпа и две ръкавици за куклен театър с визията на героите от популярното филмче Ну погоди! Леля ни познава от 1 година и това е нейната втора поръчка към нас за малкия Владиян. Дискутирахме дизайните за артикулите и след одобрение на визията на героите от филмчето пристъпихме към изработка. Получи се страхотен персонализиран комплект за Владиян. Раница в комплект със суитчър и панталонки за празника му с името са прекрасен комплект и за старт н адетската ясла след време. В ателието ни, ние сами си изработваме детските ранички, капитонираме ги за плътност и здравина и персонализираме подаръка с името на детето. Дръжките изработваме да са регулируеми до размер за носене и от възрастен. Предимството на KUGO раничката е, че тя е изключително лека и много удобна за носене от децата и им става любима когато видят името си и любим герой върху раничката. Раничката може да се пере в пералната машина и да се суши в сушилната при температура до 50 градуса. Суитчъра също се изработва от парче плат и бродираме същия дизайн какъвто е на раницата но в размер подходящ за дрешката в този размер.

В показаните наши авторски снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други параметри).

Нашите продукти които създаваме в ателие то на KUGOart са изработени от най-високо качество материали: платове, конци и силиконова вата, които притежават сертификат за качество от техните производители. Ние използваме за нашите текстилни кукли и животинки весели, забавни и закачливи принтове от 100% памучни материали, които сами закупуваме при нашите пътешествия и ангажименти в чужбина, а очичките, нослето и устата ги бродираме, съобразявайки се с Европейските нормативи и разпоредби за безопасност при игра от най малките. Куклите и всички наши артикули могат да се перат при температура до 50 градуса в пералня при зацапване, както и да бъдат сушени в сушилна машина и отново да бъдат любимите приятелчета на дечицата.

KUGOart е на разположение да изработи и Вашата KUGO раничка от желан от Вас цвят, бродерия или апликация.

KUGOart изработва за Вас уникални продукти съобразени изцяло с Вашите желания.

Ние сме на разположение да реализираме и Вашите идеи!

KUGOart – ателието, което мисли креативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!