ДЯДОВАТА РЪКАВИЧКА - КУКЛИ ЗА ТЕАТЪР


ПРОДУКТ №: 3256

Кукли за детски театър се появиха съвсем скоро в нашето ателие по поръчка на бабата на Елена Мария. В къщи  обичат да четат приказки на бебка, а тя много се забавлява на театър с ръка и за това баба ни попита може ли да направим такива кукли за куклен театър по приказката Дядовата ръкавичка. Обещахме да помислим за изпълнението на този проект и след като идеята ни се реализира първо за Ну Заяц, Погоди! Реализирахме и дядовата ръкавичка. Коментирахме с баба Станислава, че образа на героите от приказката трябва да са по-традиционно познати животни за децата, защото илюстрацията на българските приказки от български художници е доста различна от представата на днешното поколение. Направихме няколко дизайна и изпратихме, а след одобрението изработихме комплекта за куклен театър + една истинска голяма ръкавица в която да се крият героите от приказката дядовата ръкавичка.

Интересна, шарена и напълно безопасна за най-малките и по- големите игра се роди в нашето ателие създадена по Ваша идея и реализирана с много любов. Без копчета, без откъсващи се компоненти куклите за театър, може да се пере в пералня и да се полза много, много дълги години .
По ваша идея и избор на животни /предмети, приказки, можем да създадем герои за Вашия домашен куклен театър. 

В показаните снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други параметри)

Нашите продукти които създаваме в ателие то на KUGOart са изработени от най-високо качество материали: платове, конци и силиконова вата, които притежават сертификат за качество от техните производители. Ние използваме за нашите текстилни кукли и животинки весели, забавни и закачливи принтове от 100% памучни материли, които сами закупуваме при нашите пътешествия и ангажименти в чужбина, а очичките, нослето и устата ги бродираме, съобразявайки се с Европейските нормативи и разпоредби за безопасност при игра от най малките. Куклите и всички наши артикули могат да се перат при температура до 50 градуса в пералня при зацапване, както и да бъдат сушени в сушилна машина и отново да бъдат любимите приятелчета на дечицата.