КОМПЛЕКТА ЗА ИЗПИСВАНЕ НА БЕБЕ ПАВЕЛ


ПРОДУКТ №: 3331

За изписването на очакваното бебче Павел, мама се свърза с нас и пожела ние да изработим целия комплект за изписването на бебчо. Предоставихме и няколко проекта по харесани от нея шевици и накрая тя ни прати какво желае да ползваме за целия комплект, одеяло/пелена, ринатки и блузка, шапка и ръкавички. Подготвихме проектите и мама одобри дизайните. ИЗработихме всичко с много любов, както правим винаги и гоставихме комплекта в кутията наречена изненада. Уникалната българска шевица украси всички артикули за изписването на бебето, за които мама ни писа че желае. Желаем на мама, бързо и леко преминаване на останалите дни до раждането, благополучно и леко да се появи на бял свят Павел и да расте здрав и щастлив юнак.
Нашите прекрасни  одеяла/пелени са невероятен подарък не само за изписване на бебе и за подарък за новородено, за погачата на бебче,  кръщене,  за фотосесия с етно мотиви или погача и всякакъв повод с пожелание за здраве, каквото е и основното значение и символ на шевицата.

Размер на палучната пелена/одеяло 100/100см. Шевиците и персонализацията са с бродерия.

Комплекта е подходящ за изписване на бебе, за подарък за новородено. Можем да изработим за Вас и в по- големи желани размери и артикули по желание.

Загадката, която се съдържа в древно-българските символи и кодирани знаци е мистиката в Българската шевицата. Тя защитава нас българите. Пази ни чрез символиката на геометричните фигури и образи извезани в нея. Червеният цвят ползван най- много в българските шевици е символ на майчината кръв и продължител на живота, веза се за здраве и против „лоши очи“. Зеленото в шевиците е цвета на възраждащия се живот, свързват го с дървото на живота. Бялото е символа на чистотата и божествена сила. Шевицата винаги е присъствала в нашите красиви български одежди на предци ни и ние като българи, трябва да се стремим да я поддържаме жива и да и намерим място и в новия и съвременен бит и култура.

Прекрасно се получи всичко и за пореден път  ателието ни се озарява от българска красота.
Нашите прекрасни  пелени са неероятин подарък освен за изписване на бебе и за подарък за новородено, за погачата на бебче,  кръщене,  за фотосесия с етно мотиви или погача и всякакъв повод с пожелание за здраве, каквото е и основното значение и символ на шевицата.
В прикачените наши авторски снимки е възможно да има разминаване от реалните цветове, поради различна визуализация на образите на различни ползвани устройства пирнас и при Вас (яркост, контраст и други параметри).

Размер на одеялото/памучна пелена 100/100см.
Изработваме сами нашите пелени и одеяла, като съгласуваме иднивидуално с всеки клиент бродерията на българската шевица и мястото където желаят да бъде бродирана, като предлагаме поне два визуализирани варианта на бродерията и разположението й, както и се придържаме и препоръчваме по изчистен дизайн позволяващ бродерияна на българска шевица. Върху одеалцата ние бродираме по желание името на детето.

Нашите продукти, които създаваме в ателието на KUGOart & СтилЪ са изработени от 100% памучни материали, пълнеж от антибактериален и противоалергичен пух от силиконова вата на гранули, а очичките, нослето ги бродираме и апликираме и трайно вшиваме допълнителните елементи за здравина с цел безопасност. За продуктите, с които нашето ателие работи, ние имаме сертификат за тяхното качество изпратено за  СтилЪ от производителя им.

KUGOart & СтилЪ, Bие ще се потопите в традиция и СтилЪ с шевици!

KUGOart & СтилЪ – ателието, което мисли кpеативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!