РОКЛЯТА НА SKY ЗА ВЛАДИ


ПРОДУКТ №: 3333

За именният ден на малката Владимира, мама отново избра нас за изработка на роклята за празника на сладураната. Тази година темата е Sky от Paw Patrol. Получихме снимки от мама Мира, какво си представя да бъде роклята и мерките на Влади по които да ушием роклята.  Подсигурихме мног ометри цикламен тюл, перли и превърнахе в бродерия Sky, за да може да стане тази красив адетска рокля. Нашият вълшебен дизайнер отново направи невероятно красив адетска рокля за Влади и определено мама страшн омного се изненада от срока в който я изпълнихме и красотата коят осе е получила.  Най- новият ни вариант на  детска бутикова рокля за русата принцеса  Влади, се отправи към Плевен, за да може да бъде пробвана и да може по нея да потърсят и лачени обувки за празника. 
Роклята стана невероятна. ние винаги си играем с нещата които изработваме и се забавляваме като видим от колко малко парче плат става невероятна ефектна рокля. 

В нашето ателие можем да изработим по Ваша идея за празника Ви,  рокличка  по Ваш за принцесата Ви и ли костюм за Вашият принц.
Ние не поддържаме готови продукти, а изработваме единствено и само по поръчка и конкретни размери на Вашето дете. При нас няма да намерите серийно прозвосдство. От КUGOart  ще можете да имате уникален и единствен продукт, който ще е създаден за Вашето дете.

Закупуваме материалите си по индивидуалните поръчки  за изработка на дрешки и не можем да се ангажираме за подсигуряване на същите, при желание за изработка на подобен артикул.

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!