КОМПЛЕКТА ЗА ДЯДО И ВНУЧЕ


ПРОДУКТ №: 3385

Невероятно стилен подарък  за дядо Борис и внучката Диа с персонализация изработихме зпо поръчка на Вили. Тя ни предостави размерите и рецептата за престилката на дядо Борис. Уточнихме цветовете и се заловихме за работа. На малката Диа направихме престилка и шапка с подходяща готварска тематика и с червени къдрички, а на дядо чернен комплект престилка и шапка  и бродирана рецептата за любимите му картофи. Много стилно, практично и весело е да се направи подарък с бродирана рецепта. Определено послението което ще носи и настроението  на подаръка ще бъдат силни и емоционални.  Вярваме, че Шеф дядо Борис и малката Диа  ще си  харесат много комплектите за подарък от Вили.

Ние от KUGOart сме на разположение да изработим по Ваше желание за комплект за готвене за Ваш близък или любим човек, за Вашето момиченце / момченце или за подарък на възрастен.

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!

В показаните наши авторски снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други параметри).
Ние от СтилЪ и KUGOart сме на разположение да изработим по Ваше желание за цвят и размер платното – пътека за прощъпулник и допълнителни аксесоари за тържеството с бродирани български шевици.

СтилЪи KUGOart изработват за Вас уникални продукти съобразени изцяло с Вашите желания.