ГОТВАРСКА ПРЕСТИЛКА С РЕЦЕПТА


ПРОДУКТ №: 3386

Стилен и красив и оригинален подарък за жена съдадахме в нашето ателие, готварска престилка с бродиран рецепта за Вълшебния кекс. На майтам ни се роди идеята да направим нещо различно и не се поколебахме да реализираме веднага това, което ни е хрумнало. Любимата рецепта за вълшебен кекс се превърна в бродерия въргу готварската престилка с дне подложки за храна с декорация на цветя във винтидж стил. Наисти стана страхотно. Рецептата никога няма да се изтрие, тя е бродерия, не е щампа или принт. ние знаем, че престилката се пере често, защото който не готви, той не се цапа, а когят оси в кухнята, това нее възможно, за това кат оперфектен подарък направихме тази авторска уникалка готварска престилак за подарък за дама с бродиран арецепта.

Ние от KUGOart сме на разположение да изработим по Ваше желание за комплект за готвене за Ваш близък или любим човек, за Вашето момиченце / момченце или за подарък на възрастен. Ако имате идея, споделете я, ни есме тези, които ще я реализирам с удовоствие.

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!

В показаните наши авторски снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други параметри).
Ние от СтилЪ и KUGOart сме на разположение да изработим по Ваше желание за цвят и размер платното – пътека за прощъпулник и допълнителни аксесоари за тържеството с бродирани български шевици.

СтилЪи KUGOart изработват за Вас уникални продукти съобразени изцяло с Вашите желания.