СВЕТБЕНИТЕ КЪРПИЧКИ ОТ ТАНЯ


ПРОДУКТ №: 3397

За сватбата на Таня, самата тя се свърза с нас и попита дали е възможно да изработим кърпички за спомен на нейното семейство с желан от нея текст и цветове. Изпрати ни всеки един за нейните близки и роднини. Подготвихме дизайни, изпратихме ги като проект  визия за текст и цвят и след одобрение направихме стилни и красиви сватбени подаръци от булката за нейните близки и роднини. Сатенени бродирани кърпички  с индивидуален текст стилно опаковани в кутия с етикет специално от Гергана.  В края на всяка кърпичка добавихме луксозна дантела, която да допринесе за още повече настроение и тържественост. В ателието ни може да Ви предоставим каталога с цветове, за да напаснете по Ваш избор такъв, който се доближава до Вашата сватба като тема и цвят, ад направим дизайна който желаете.
Всяка кърпичка е по идея на Таня, с която тя благодари на всеки  член от семейството й с индивидуален личен текст.

Размера на  луксозните сатенени кърпички с луксозна дантела и бродерия е  40/40см.
Картонена кутия с панделка и етикет в дизайна на кърпичките.

В показаните снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства (яркост, контраст и други параметри).


Вашето сватбено платно може да бъде изработено в цветове и размери изцяло съобразени с Вашите желания и с Вашите мечти.

Ние от KUGOart сме на разположение да изработим по Ваше желание за цвят и размер платното – пътека за сватбата или за друго тържество.

KUGOart изработва за Вас уникални продукти съобразени изцяло с Вашите желания, Направете Вашата сватба като в приказките заедно с нас.

KUGOart – ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!