КОМПЛЕКТА ЗА МАРИЯ


ПРОДУКТ №: 3414

Персонализиран комплект за бебе Мария в екрю и зелени забавни бухали изработихме одеяло, играчка малко бухалче и възглавница голямо бухалче. Ние предоставяме възможността клиентите ни да съчетаят по техен вкус и предпочитание спрямо наличните при нас и на пазара платове и цветове за изработка на комплекта, за да създадат прекрасен подарък по техен вкус и идея. Върху текстилноно мини бухалче и върху голямата възглавница бродирахме на коремчет ата им името Мария,  за да се получи комплекта завършен, стилен и много красив, като подарък за бебе Мария.

Резултата е виден - много красив, весел, детски, стилен и практичен комплект за подарък с персонализирано одеяло и текстилна 100% памучна играчка. Комплекта може да се ползва до 3тата 4тата годишнина  на детенцето и текстилна играчка  към него лесно се поддържа хигиенично, да се пере в пералня и суши в сушилна и постоянно да е приятел на детето. Получи се невероятно красив комплект за подарък на бебето.

Размера на комплекта по подадени точни данни за детското креватче
Размер на зайче - 40 см.

В прикачените наши авторски снимки е възможно да има разминаване от реалните цветове, поради различна визуализация на образите на различни ползвани устройства при нас и при Вас (яркост, контраст и други параметри).

Ние сме малко ателие и нямаме навика да се презапасяваме с платове, за това не винаги може да повторим създаден продукт, но винаги може да предложим нещо алтернативно, което да бъде също красиво и забавно и да се получи красив подарък от Вас.

По Ваш избор можем да изработим комплект за детското легло в различни размери, форми и цветове.

Нашите нови продукти, както и всички останали които създаваме в ателието на KUGOart са изработени от 100% памучни материали, пълнеж от антибактериален и противоалергичен пух от силиконова вата на гранули, а очичките, нослето ги бродираме и апликираме и трайно вшиваме допълнителните елементи за здравина с цел безопасност. За продуктите, с които нашето ателие работи, ние имаме сертификат за тяхното качество изпратено за KUGOart от производителя им.

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!