СЛАДКАРСКО АТЕЛИЕ КРИСИ


ПРОДУКТ №: 3512

Изработихме прекрасен и стилен подарък за целия екип на Сладкарско ателие Криси. Получихме дизайан на логото като снимка и ни помолиха да изработим същия дизайн за бродерия върху джобовете. След одобрението на дизайна изработихме престилки за целия екип на сладкарското ателие.Вярваме, че ще зарадваме собственичката на ателието и екипа й и ще се ползва с удоволствие.

Ние от KUGOart сме на разположение да изработим по Ваше желание за комплект за готвене за Ваш близък или любим човек по конкретни размери, за Вашето момиченце / момченце или за подарък на възрастен.

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!

В показаните наши авторски снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни ползвани устройства при нас и при Вас (яркост, контраст и други параметри, част от  настройките  на Вашият телефонен апарат, таблет или компютър).
Ние от СтилЪ и KUGOart сме на разположение да изработим по Ваше желание за цвят и размер платното – пътека за прощъпулник и допълнителни аксесоари за тържеството с бродирани български шевици.

СтилЪи KUGOart изработват за Вас уникални продукти съобразени изцяло с Вашите желания.