СВАТБЕНО ПЛАТНО П&Л


ПРОДУКТ №: 3539

За сватбата на бъдещо семейство, булката ни потърси с молба да изработим платното им за ритуала посрещане на булката с fобемно бродирани  флорални мотиви с цветове старо злато, крем и пепел от рози с красива и нежна роза и няколко сватбени кърпички. Подготвихме стилизирани монограми и дизайна на платното и кръпичките, а след одобрението се заехме да изработим поръчката.  Пожелаваме на бъдещото семейство, да бъдат много щастливи, да се уважават взаимно, да задържат за винаги пламъка на любовта в семейството им и музиката на любовта между тях никога да не спира, да отгледат и възпитат с много обич и любов техните деца и д азапазят българските традиции в семейството им!

Размера на сватбеното платно с 105см. х 240см.
Вашето сватбено платно може да бъде изработено в цветове и размери изцяло съобразени с Вашите желания и с Вашите мечтим
Сватбени кърпички с бродиран текст върху луксозен сатен и завършени красиво снежна дантела.

Ние от KUGOart сме на разположение да изработим по Ваше желание за цвят и размер платното – пътека за сватбата или за друго тържество.
В показаните наши авторски снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни устройства при нас и при Вас (яркост, контраст и други параметри).

KUGOart изработва за Вас уникални продукти съобразени изцяло с Вашите желания, Направете Вашата сватба като в приказките заедно с нас.

KUGOart – ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!

 

Традицията ...

От както се помним на българските сватби платното присъства на ритуала в ресторанта или заведението, където се посрещат младоженците. По традиция платното е бяло, но с темповете на съвременния свят и динамичния живот, вече сватбите са организират в любими и предпочитани цветове на младоженците. Когато гостите са настанени в ресторанта, водещият на тържеството призовава всички да станат на крака и с бурни аплодисменти да посрещнат младото семейство и кумовете им. Младоженците пристъпват по сватбеното платно, посипано със свежи цветя – символ на светлината и безоблачния живот, към който се стремят. Младоженците  преминават през цялото платно и се спират в края му, а свекървата захранва младите и техните кумове с пита и мед – сладък да им е живота.

KUGOart уважава всички български традиции и може да Ви предложи пътека – платно за Вашата сватба с  бродерия на Вашият желан текст.