КОМПЛЕКТА ЗА БЕБЕ ДАРИА


ПРОДУКТ №: 3544

Персонализиран комплект за бебе Дариа, състоящ се одеяло с  текстилна кукла от памучен принт на цветя и красива ръчно изработен алента за коса с дизайн ана цветята създадахме по идея на мама. Тя си избра десена, много държеше да е в ментовата гама и след като и предложихме последно този вариант, тя много го хареса и одобри, а ние пристъпихме към изпълнение на поръчката.

Резултата е виден - много красив, весел, детски, стилен и практичен комплект за подарък с персонализирано одеяло и текстилна 100% памучна играчка, която се пере в пералня и суши в сушилня. Комплекта може да се ползва до 3тата 4тата годишнина  на детенцето и текстилна играчка  към него лесно се поддържа хигиенично. Лентата за коса е невероятно красиво допълнение към комплекта за Дариа. Получи се невероятно красив комплект за подарък на бебето.
Този дизайн а полареното одеяло вече не е наличен в страната и не може да бъде повторен като изработка, но идеята ни е да Ви покажем какви комплекти може да предложим за изработка и определено ще може да подсигурим нещо друго, което също да бъде така красиво и детско.

Размера на одеялото е 85/120см.
Размер на текстилна кукла 28 см..
Ръчно изработена лента за коса на ластик.
 

В показаните наши авторски снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни ползвани устройства при нас и при Вас (яркост, контраст и други параметри, част от  настройките  на Вашият телефонен апарат, таблет или компютър).

Ние сме малко ателие и нямаме навика да се презапасяваме с платове, за това не винаги може да повторим създаден продукт, но винаги може да предложим нещо алтернативно, което да бъде също красиво и забавно и да се получи красив подарък от Вас.

По Ваш избор можем да изработим комплект за детското легло в различни размери, форми и цветове.

Нашите нови продукти, както и всички останали които създаваме в ателието на KUGOart са изработени от 100% памучни материали, пълнеж от антибактериален и противоалергичен пух от силиконова вата на гранули, а очичките, нослето ги бродираме и апликираме и трайно вшиваме допълнителните елементи за здравина с цел безопасност. За продуктите, с които нашето ателие работи, ние имаме сертификат за тяхното качество изпратено за KUGOart от производителя им.

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!