КОМПЛЕКТА ЗА ДАНИЕЛ С ШЕВИЦИ


ПРОДУКТ №: 3545

Специално за новороденото бебче Даниел, избработихме  прекрасно меко и топло одеяло с бродирани български шевици върху памучната част и шевицата с името на лицевата част върху джоба, както и играчка конче с шевицата от македонския край. Върху памучната част на одеялто  шевицат  е разположена асиметрично в два от ъглите на одеялото с името на детето на кирилица и на латиница в различните ъгли, а върху поларената част върху джобчето на двата езика. Кончето за бебе Даниел също има шевица и допълва комплекта с български бродирани мотиви. Получи се уникално одеяло за бебче Даниел и вярваме, че родителите ще се зарадват много на прекрасния практичен подарък  и ще ползват с удоволствие  до третата- четвъртата годинка на детето, защото правим тези прекрасни одеяла с гоям размер за ползване по- дълго.
Нашите памучни одеяла са прекрасни освен за изписване на бебе и за подарък за новородено, за погачата на бебче,  кръщене,  за фотосесия с етно мотиви или погача и всякакъв повод с пожелание за здраве, каквото е и основното значение и символ на шевицата.

Размер на одеялото с шевици  85/120см.
Текстилна играчка конче с бродирана шевица

Изработваме сами нашите пелени и одеяла, като съгласуваме иднивидуално с всеки клиент бродерията на българската шевица и мястото където желаят да бъде бродирана, като предлагаме поне два визуализирани варианта на бродерията и разположението й, както и се придържаме и препоръчваме по изчистен дизайн позволяващ бродерияна на българска шевица. Върху одеалцата ние бродираме по желание името на детето.

Нашите продукти, които създаваме в ателието на KUGOart & СтилЪ са изработени от 100% памучни материали, пълнеж от антибактериален и противоалергичен пух от силиконова вата на гранули, а очичките, нослето ги бродираме и апликираме и трайно вшиваме допълнителните елементи за здравина с цел безопасност. За продуктите, с които нашето ателие работи, ние имаме сертификат за тяхното качество изпратено за  СтилЪ от производителя им.

KUGOart & СтилЪ, Bие ще се потопите в традиция и СтилЪ с шевици!

KUGOart & СтилЪ – ателието, което мисли кpеативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!