КОМПЛЕКТЪТ С ШЕВИЦИ ЗА КАТЕРИНА


ПРОДУКТ №: 3581

За раждането на бебе Катерина изработихме прекрасен комплект с бродирани шевици от Софийско. Одеялото - пелена представлява двойна  плътна 100% памучна  вафлена материя с размер 100/100см. боди с бродирана шевица и текстилно конче с името на детето и шевицата. Комплекта е /подходящ за изписване на бебе, за подарък за новородено. Можем да изработим за Вас и в по- големи желани размери и артикули по желание и с харесанато от Вас шевица, разположена върху дрехите както Вие пожелаете, защото ние изработваме 95 % продуктите си - дрешки.
Очаквате бебе в семейството и искате да направите и за него и за Вас един незабравим ден, когато ще се приберете заедно с него у дома? Уникални ръчно изработени комплекти за изписване вече за всеки сезон с бродирани български шевици и артикули от които имате нужда за този щастлив момент.

Загадката, която се съдържа в древно-българските символи и кодирани знаци е мистиката в Българската шевицата. Тя защитава нас българите. Пази ни чрез символиката на геометричните фигури и образи извезани в нея. Червеният цвят ползван най- много в българските шевици е символ на майчината кръв и продължител на живота, веза се за здраве и против „лоши очи“. Зеленото в шевиците е цвета на възраждащия се живот, свързват го с дървото на живота. Бялото е символа на чистотата и божествена сила. Шевицата винаги е присъствала в нашите красиви български одежди на предци ни и ние като българи, трябва да се стремим да я поддържаме жива и да и намерим място и в новия и съвременен бит и култура.

Прекрасно се получи всичко и за пореден път  ателието ни се озарява от българска красота.
Нашите прекрасни  пелени са неероятин подарък освен за изписване на бебе и за подарък за новородено, за погачата на бебче,  кръщене,  за фотосесия с етно мотиви или погача и всякакъв повод с пожелание за здраве, каквото е и основното значение и символ на шевицата.
В прикачените наши авторски снимки е възможно да има разминаване от реалните цветове, поради различна визуализация на образите на различни ползвани устройства пирнас и при Вас (яркост, контраст и други параметри).

Размер на одеялото/памучна пелена 100/100см.
Ританки и туника размер - новородено 0-1 м.
Шапка - размер новородено 0-1 м.
ръкавички -размер новородено 0-1 м.

Изработваме сами нашите пелени и одеяла, като съгласуваме иднивидуално с всеки клиент бродерията на българската шевица и мястото където желаят да бъде бродирана, като предлагаме поне два визуализирани варианта на бродерията и разположението й, както и се придържаме и препоръчваме по изчистен дизайн позволяващ бродерияна на българска шевица. Върху одеалцата ние бродираме по желание името на детето.

Нашите продукти, които създаваме в ателието на KUGOart & СтилЪ са изработени от 100% памучни материали, пълнеж от антибактериален и противоалергичен пух от силиконова вата на гранули, а очичките, нослето ги бродираме и апликираме и трайно вшиваме допълнителните елементи за здравина с цел безопасност. За продуктите, с които нашето ателие работи, ние имаме сертификат за тяхното качество изпратено за  СтилЪ от производителя им.

KUGOart & СтилЪ, Bие ще се потопите в традиция и СтилЪ с шевици!

KUGOart & СтилЪ – ателието, което мисли кpеативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!