КОСТЮМА НА НЕФЕРТИТИ


ПРОДУКТ №: 3598

За фотосесията на малката Влади в Египет, отново честта бе наша да изработим невероятния костюм на Нефертити. Нежен сатен, златна кожа и сини + кафяви мъниста превърнаха паречата плат  красив костюм. Мама ни предостави актуалните размери на детето и се заловихме с ушиването на приказния костюм. Направихме аксесоари за краката и ръцете на Влади, като всички елементи в костюма са мобилни и роклята може да се носи и като официална  само със златен колан.  Много трудно бе да подсигурим златната кожа, но успяхме да го намерим, за да може да се получи така ефектно върху костюма на Нефертити. Нашият вълшебен дизайнер отново и отново направи невероятно красива детска рокля за Влади. Най- новият ни вариант на  детски костюм  за русата принцеса  Влади, се отправи към Плевен, за да може да бъде използвана за фотосесията, а вече имаме идеята на мама за новите предизвикателства за следващата рокля на Владимира. 
Костюма на Нефертити стана невероятен. Ние винаги си играем с нещата които изработваме и се забавляваме като видим от колко малко парче плат става невероятна ефектна рокля. 

В нашето ателие можем да изработим по Ваша идея за празника Ви,  рокличка  по Ваш за принцесата Ви и ли костюм за Вашият принц.
Ние не поддържаме готови продукти, а изработваме единствено и само по поръчка и конкретни размери на Вашето дете. При нас няма да намерите серийно прозвосдство. От КUGOart  ще можете да имате уникален и единствен продукт, който ще е създаден за Вашето дете.

Закупуваме материалите си по индивидуалните поръчки  за изработка на дрешки и не можем да се ангажираме за подсигуряване на същите, при желание за изработка на подобен артикул.

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!