4ТИ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕРВЕЛ


ПРОДУКТ №: 3634

Четвъртия рожден ден на Тервел! Това е най-чаканото от него събитие за малчугана, за мама и тате,  баби, дядовци и роднини. За неговия празник разбрахме от мама, че той ще бъде с тематика Костенурките нинджа. Подготвихме проекти за банера, електронната покана, подаръци за гостите и тениската за празника. Направихме дизайна за жебаните маски от филц, за да го одобри мама, съгласувахме цветовете и след потвържедние изработихме подаръците и ги изпратихме, за да са навреме за празника им!
На Тервел пожелаваме от сърце, едно безгрижно детство, да расте здрав и много щастлив, да има винаги късмет във всичко и много да радва семейството  си!

Ние сме на разположение за реализация на Вашата идея за тематика на празника Ви. ще предложим какво може да направим, как ще изглежда и след одобрение ще ги изработим.

KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!

В показаните наши авторски снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни ползвани устройства при нас и при Вас (яркост, контраст и други параметри, част от  настройките  на Вашият телефонен апарат, таблет или компютър).