БЕБЕШКИ КОСТЮМ СНЕЖАНКА 2


ПРОДУКТ №: 3693

Бебешки комплект за рожденните дни на Ванеса и Снежанка ни поръчаха в един ден, за две различни дечица. Предоставиха ни размерите на децата и ние изработихме комплектите по спешност, защото празниците им бяха след 3 дни. Работата не ни плаши, а важно е клиента да знае какво иска.  Получиха се неверотно красиви комплекти разработени с малко допълнение от първия и по-богат набор в тутуто, за да има още повече обем в полите на децата Ванеса и Снежанка.
В показаните наши авторски снимки е възможно да има разминаване на реалните цветове поради различна визуализация на образите на различни ползвани устройства при нас и при Вас (яркост, контраст и други параметри, настройките  на Вашият телефонен апарат, таблет или компютър).
Закупуваме материалите си по индивидуалните поръчки  за изработка на дрешки и не можем да се ангажираме за подсигуряване на същите, при желание за изработка на подобен артикул.
На нашия сайт цени няма да открете, защото не функционираме като онлайн магазин. Ние изработваме всичко само и единствено с бродерия, и всяка промяна на текст и картинка има отношение към цената. За всяка поръчка изработваме дизайн и на база обема бодове информираме клиента какта ще е цената за всеки артикул по отделно.

КUGOart – ателието, което мисли оригинално и креативно, създава усмивки и носи Вашето послание към близките Ви!

KUGOart изработва за Вас уникални продукти съобразени изцяло с Вашите желания.

KUGOart – ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!