ВЪЗГЛАВНИЦИТЕ ЗА ЖУЛИЕТА И НИКОЛАЙ


ПРОДУКТ №: 4198

Изработихме тези възглавници по поръчка за влюбена двойка, като ги персонализирахме с имената им - Жулиета и Николай. По желание на клиента създадохме семпли дизайни, които се разбрахме да бродираме в долните ъгли на всяка възглавница. Получи се красив комплект, който е едновременно практичен и сантиментален и носи много позитивно настроение.

Нашите персонализирани възглавници за легло  са изключително интересен подарък за малко новородено бебче или за по- голямо детенце. Можем да изработим и възглавнички за момиченца и момченца в желана форма и цвят. Възглавниците са бродирани машинно с цел издръжливост и устойчивост при пране, както и за безопасност.


Размер на възглавниците  50/70см.


Нашите нови продукти, както и всички останали, които създаваме в ателието на KUGOart са изработени от 100% памучни материали, пълнеж от антибактериален и противоалергичен пух от силиконова вата на гранули, а очичките, нослето ги бродираме и апликираме и трайно вшиваме допълнителните елементи за здравина с цел безопасност. За продуктите, с които нашето ателие работи, ние имаме предоставен от производителя сертификат, доказващ тяхното качество.


KUGOart - ние създаваме усмивки и носим Вашето послание към близките Ви!